Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan neprepoznatljiva: Prvi put u javnosti posle pljačke u Parizu

Kim Kardašijan dugo se nije pojavljivala u javnosti od kako su je opljačkali u Parizu. Međutim, paparaci su protekle večeri prvi put uspeli da je uslikaju, i to bez šminke.

A photo posted by Kim Kardashian Style (@kim.kardashian.style) on Oct 26, 2016 at 1:34am PDT

Poznato je da Kim Kardašijan gubi veliku svotu novca zato što se ne pojavljuje u medijima, a zvezda autorskog rijaliti šou programa ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoju bezbednost više da dovodi u pitanje.

Nakon što je opljačkana u hotelskoj sobi u Parizu kada je posetila nedelju mode, starleta je odlučila da se povuče iz medija jer smatra da je za incident kriva sama.

Kim misli da je njeno svakodnevno eksponiranje i objavljivanje na društvenim mrežama gde je i šta radi dovelo do toga da joj pljačkaši prete pištoljem i odnesu novac i nakit u vrednosti od devet miliona dolara.

Kim Kardashian goes make-up free for first public LA outing following Paris robbery https://t.co/oYWetyzXFy pic.twitter.com/i0VYWqbUS9— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) October 26, 2016

Paparaci su uspeli da uhvate starletu na dan kada je napuštala luksuzni hotel, a juče se po prvi put pojavila u javnosti i to bez šminke. Kim nije očekivala da će je biti uhvaćena u kolima, a kada su sevnuli blicevi, ona je svoje lice prekrila šakom.

Nije poznato da li je to učinila zato što nije bila sređena za fotografisanje ili ipak želi da nađe malo privatnosti u svom životu.

Zezali ste se sa pogrešnim čovekom: Telohranitelj Kim Kardašijan kreće u lov na Srbe!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.