Kim Kardašijan: Svadba će biti u Parizu

Izvor: Blic, 26.Jan.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: Svadba će biti u Parizu

Najpoznatija američka starleta Kim Kardašijan, gostovala je kod voditelja Džimija Kimela. U okviru njegove emisije, Kim je pričala o venčanju sa reperom Kanjijem i venčanici koju planira da nosi za tu posebnu priliku.

Starleta je u razgovoru sa voditeljem otkrila neke pojedinosti u vezi ovogodišnjeg venčanja sa reperom Kanje Vestom. Pred milionskim auditorijumom, Kim je otkrila da svadbu planiraju na leto i to u Parizu.

- Pariz je grad koji i Kanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ja mnogo volimo i često ga posećujemo. - rekla je starleta.

Međutim, pored destinacije iz snova i savršenog venčanja, za Kim ipak nije sve tako ružičasto. Buduća mlada se požalila kako mora drastično da smrša da bi ušla u svoju venčanicu iz snova, i to ne da se vrati na kilažu pre trudnoće, već želi da bude izrazito mršava za tu priliku i vredno radi na tome.

Starleta se u emisiji pojavila odevena u dvodelnu ružičastu Diorovu haljinu kojom je naglasila svoje atribute.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.