Kim Kardashian napali u Parizu

Izvor: Poznati.info, 26.Sep.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardashian napali u Parizu

Lepa starleta Kim Kardashian ima obožavaoce širom sveta, pa tako i u Parizu. Kim ovog puta nije imala nimalo lepo iskustvo kada je nastala ludnica nakon što se pojavila u gradu. Starleta je skoro pala za zemlju pod pritiskom svih onih koji su hteli da je vide izbliza.

Kim Kardashian je rešila da zajedno s mamom Kris Jenner i mužem Kanye Westom krene prema Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kako bi videla najnoviju reviju. Sve je krenulo po zlu kada je izašla iz automobila jer ju je vani čekalo preko stotinu ljudi. Neki od njih nisu uopšte bili oduševljeni sa Kim.

Svo troje su imali obezeđenje kako bi sigurno došli na reviju, ali bez obzira na to Kim je skoro gurnuo jedan novinar iz Ukrajine. Povukao ju je za kosu i skoro srušio na zemlju. Malo je reći kako je Kim bila u šoku i nije mogla da veruje šta se dešava.

Novinar Vitalij Sedijuk je već od prije poznat javnosti jer je već pokušao da poljubi Brad Pitta kao i Will Smitha od kojeg je dobio i šamar zbog toga. Ispred Bradley Coopera i Leonarda DiCapria je klečao. Kim na kraju ipak nije povređena.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.