Kejti Holms osedela zbog Tom Kruza!

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Holms osedela zbog Tom Kruza!

Glumica Kejti Holms pojavila se na modnoj reviji u Parizu gde je "prošetala" kosu punu sedih vlasi!

Supruga Toma Kruza Kejti Holms posetila je modnu reviju Armani women Haute Couture u Parizu, a svi su primetili njenu prosedu kosu, pa se postavlja pitanje da li je glumica zaboravila da poseti frizera ili joj muž zadaje glavobolje!

Kejti se na reviji pojavila u crnoj, elegantnoj kombinaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << s jednostavnom frizurom, ali ne zna se da je li 33-godišnja glumica namerno dopustila da joj se vide sede kako bi izgledala zrelije, prenosi Index.

Može se samo nagađati kako to da Kejt tako mlada ima toliko sedih vlasi u kosi, ali zna se samo da ih pre braka s Tom Kruzom nije imala.

Tom Kruz ne spava sa Kejti!

Kejti Holms anoreksična?! (FOTO)

Tom Kruz:Istetoviran i golišav

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.