Kejt Vinslet počasna Cezar nagrada

Izvor: Blic, 29.Jan.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Vinslet počasna Cezar nagrada

Engleskoj glumici Kejt Vinslet biće uručena počasna nagrada Cezar na 37. svečanoj dodeli ovih nagrada francuske akademije za umetnost i film 24. februara u Parizu, preneli su danas mediji.

Predsednik francuske akademije Alen Terzijan izjavio je na konferenciji za novinare da će glumici, koja je ostvarila nezaboravne uloge u filmu "Titanik", nagradu uručiti reditelj Roman Polanski, u čijem filmu "Carnage" je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imala zapaženu rolu.

Prošlogodišnjeg počasnog Cezara dobio je reditelj filma ''Kil Bil'' Kventin Tarantino, a pre njega su ovu nagradu dobili glumica Meril Strip, kao i reditelji Spajk Li, Žan-Lik Godar i Ingrid Bergman.

Vinslet je dobitnica mnogih prestižnih nagrada u prošlosti, kao što su tri Zlatna globusa i Oskar za ulogu u filmu ''Čitač''.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.