Kazna od 5.000 evra za bolesnog ciciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna od 5.000 evra za "bolesnog ciciju"

PARIZ -

Jedan Francuz, koji je po sopstvenom priznanju "bolesno škrt", kažnjen je sa 5.000 evra, jer je falsifikovanim kuponima za popust kupovao robu u prodavnicama.

Kako prenosi AFP, 45-godišnji muškarac iz okoline Rena, na severozapadu Francuske, fotokopirao je kupone za popust koje je potom koristio pri kupovini, čime je ostvario uštedu od preko 400 evra mesečno.

"On je bolesno škrt", izjavio je njegov advokat na sudu, dodavši da je to za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bila neka vrste igre.

"Hteo je da vidi dokle može da dogura", istakao je advokat.

Tužilac je tražio godinu zatvora uslovno, bez novčane kazne, ali je sud odlučio da optuženog "rebne" tamo gde će ga najviše zaboleti - po džepu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazna od 5.000 evra za "bolesnog ciciju"

Izvor: B92, 02.Mar.2013

Jedan Francuz, koji je po sosptvenom priznanju "bolesno škrt", kažnjen je sa 5.000 evra, jer je falsifikovanim kuponima za popust kupovao robu u prodavnicama...Kako prenosi AFP, 45-godišnji muškarac iz okoline Rena, na severozapadu Francuske, fotokopirao je kupone za popust koje je potom koristio...

Nastavak na B92...

"Bolesni cicija" mora da plati 5.000 evra

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2013

Jedan Francuz, koji je po sopstvenom priznanju "bolesno škrt", kažnjen je sa 5.000 evra, jer je falsifikovanim kuponima za popust kupovao robu u prodavnicama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.