Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani: Jedva čekam da prestignem Zlatana

Golgeter Pari Sen Žermena Edinson Kavani kaže da će mu biti drago kada nadmaši rekord Zlatana Ibrahimovića za najboljeg strijelca kluba.

Urugvajskom napadaču potrebno je samo četiri pogotka da postane najbolji strijelac 'Svetaca'.

Kavani je i ove sezone jako produktivan, već je dao 23 gola u svim takmičenjima i nedostaju mu tri da stigne brojku 156, koliko je dao Ibrahimović u dresu pariskog kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Taj momenat će doći, biti najbolji strijelac kluba je jedinstven osjećaj za svakog fudbalera. Ipak, iskreno govoreći, svi u Parizu znaju ko sam i da mi je najvažniji kolektiv. Skoncentrisan sam kako da ekipa bilježi pobjede i osvaja trofeje", rekao je Kavani, a prenosi sajt UEFA.

Priliku da se približi imaće već večeras, na gostovanju minhenskom Bajernu u posljednjem kolu B grupe Lige šampiona.

Urugvajac je na Parku prinčeva od 2013. godine kada je stigao iz Napolija i dao je veliki doprinos u osvajanju tri titule prvaka Francuske, tri nacionalna kupa i četiri Liga kupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.