Katrin Denev prodaje dvorac za četiri miliona evra

Izvor: Studio B, 23.Apr.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katrin Denev prodaje dvorac za četiri miliona evra

Francuska glumica Katrin Denev prodaje svoj dvorac iz 18. veka u dolini reke Loare za skoro četiri miliona evra, prenosi u sredu francuska štampa.

Dvorac, koji se u Francuskoj smatra malim, ima 1.200 kvadratnih metara, dva sprata i osam soba. Prodaje se za tačno 3.990.000 evra.

Zdanje poseduje kuhinju od 50 kvadrata, saunu od 70 kvadratnih metara i veliku biblioteku. Drugi sprat je potpuno namenjen opuštanju, s prostranom sobom i ogromnom salom za filmske projekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa savremenom opremom. Vrt ima bazen i brojne pomoćne zgrade.

Dvorac se nalazi 75 kilometara od Pariza. U dolini reke Loare, na severozapadu Francuske, nalaze se poznati francuski zamkovi, medju kojima dvorac Bloa, u kome su živeli mnogi francuski kraljevi.

 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.