Katarina Grujić potvrdila da je u Parizu pikirala stan, ali kada čujete kako planira tamo da se baškari, bićete iznenađeni!

Izvor: Story, 11.Jun.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić potvrdila da je u Parizu pikirala stan, ali kada čujete kako planira tamo da se baškari, bićete iznenađeni!

Katarina Grujić planira da živi sa svojim dečkom Samirom kog je tek nedavno pokazala javnosti. Pevačica je otkrila i da li kupuje stan u luksuznom beogradskom kompleksu. View this post on Instagram In a world full of trends, I want to remain a classic… A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on May 22, 2019 ... The post Katarina Grujić potvrdila da je u Parizu pikirala stan, ali kada čujete kako planira tamo da se baškari, bićete iznenađeni! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.