Kapiten nije izdržao: Šta reći posle 6:1...

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten nije izdržao: Šta reći posle 6:1...

"Totalno su nas nadigrali, ali idemo dalje!", poruka je Vujadina Savića nakon ubedljivog poraza Zvezde u Parizu.

Kapiten crveno-belih Vujadin Savić se oporavio na vreme za meč u Parizu, ali ne i dovoljno da bi izdržao neverovatan tempo koji su zadali igrači Tomasa Tuhela.

Savić je teren "Parka prinčeva" zamenio stolicom na klupi Crvene zvezde već na poluvremenu kada je na semaforu već pisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << visoko "4:0" za domaćina, a umesto njega je ušao Srđan Babić koji je uradio solidan posao uprkos još dva primljena gola...

"Osetio sam opet povredu, pa sam zato izašao", rekao je štoper novinarima posle meča, a potom govorio i o samoj utakmici.

"Šta da kažem kad smo izgubili 6:1. Totalno su nas nadigrali, ali idemo dalje... Probali smo da ispunimo trenerove zamisli, ali bili su superiorniji. Stajali smo korektno do prvog gola, ali posle su počeli da nižu šanse".

Da li je sudija štitio Nejmara?

"Možda su bili malo zaštićeni, ali dobro, nije to ništa čudno kada su u pitanju tako veliki igrači", rekao je Savić kratko o fudbaleru koji je pokazao klasu s tri gola ove večeri.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.