Kako u stvarnosti izgleda famozna moda sa pariskih ulica?

Izvor: 011vodič.com, 16.Feb.2021, 11:49

Kako u stvarnosti izgleda famozna moda sa pariskih ulica?

Ulične fotografije koje nam obično stižu iz Pariza, a prate ulice u toku održavanja Pariške nedelje mode, uvek su vrlo glamurozne, modno osvešćene, ali moramo da budemo svesni, isto tako i vrlo orkestrovane.
Foto: ShutterStock
Modna svita koja se tih dana sliva u grad svetlosti najčešće ima isplaniranu garderobu za mesec dana dug maraton po modnim metropolama, a u Parizu se naročito pokušava impresionirati fotografe >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i publiku skupocenim i upečatljivim modnim izdanjima.
Ali, kako ulice Pariza izgledaju ostatak godine? I kako se same Parižanke zaista oblače?


O njihovom stilu napisani redovi i redovi tekstova, u pokušaju demistifikacije toga što njihovu modu i način oblačenja čini toliko posebnim.


Uvid u to izbliza omogućuje nam jedan genijalan Instagram profil koji se zove “Parisiens in Paris” i dokumentuje svakodnevna modna izdanja Parižanki.


One mogu i ne moraju da rade u modnoj industriji, žene su raznih dobi i stilova, ali ono što ih definitivno spaja jeste stil i činjenica da su fotografije njihovih kombinacija ulovljene spontano, u trenutku, i tako savršeno prikazuju onaj “je ne sais quoi” o kojem se uvek priča kada su u pitanju Francuskinje. Jednostavno, a kul, jednostavno, a efektno.


Ove sve kombinacije daju nam dašak stvarne “street style” inspiracije za 2021. godinu!



The post Kako u stvarnosti izgleda famozna moda sa pariskih ulica? appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.