Kako se pravi ludilo modna revija (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Jul.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se pravi ludilo modna revija (VIDEO)

"Dior" je u Parizu prikazao kolekciju za sledeću sezonu, ali je sama scena bila možda i zanimljivija od modela. Bilo je tu nekoliko stotina stabala, čak i sekvoje!

Velike modne kuće pokušavaju na sve načine da privuku kupce, a Nedelja mode u Parizu je odlična prilika za demonstraciju bogatstva i moći.

U "Dioru" su rešili da tom prilikom naprave reviju koju kratko i jasno možemo da nazovemo: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ima se, može se!

Zamislite modnu pistu oko koje se nalazi 2.500 kvadrata egzotične drvene građe iz Gabona, više od tri tone drveta baobab, dve sekvoje (svaka oko pet tona), plus nekoliko stotina stabala....

Pitate se - ćemu sve to?

Pa, da bise publika osećala kao da je u nekom egzotičnom okruženju, a ne u Parizu.

Pogledajte kako se pravi takva scena:

Објава коју дели Dior Official (@dior) дана 8. Јул 2017. у 3:05 PDT

Za sve to zaslužan je italijanski umetnik Pjetro Rufo, koji je na Instagramu objasnio da mu je cilj bio da napravi amfiteatar koji je osmislio tako da svaki njegov deo predstavlja drugi kontinent.

Објава коју дели Dior Official (@dior) дана 8. Јул 2017. у 5:41 PDT

I na kraju je sve to izgledalo ovako:

Објава коју дели Dior Official (@dior) дана 8. Јул 2017. у 1:09 PDT

Pogledajte i fotografije sa revije, koje sve došao od poznatih ličnosti da vidi šta je za "Dior" dizajnirala Marija Gracija Kjuri:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.