Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 04:30

Kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća

Farmerke su osnovni deo garderobe i nose se cele godine. A nas interesuje kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća.
Reči poput bez napora i bez gužve često se povezuju sa pariskim stilom. Kao rezultat toga, Francuskinje se rutinski okreću stvarima kao što su osnovni komadi koji su po prirodi laki za kombinovanje.
I da, farmerke su jedna od osnovnih stvari koje su uvek na prvom mestu. Za proleće 2024. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << postoji nekoliko ključnih trikova koje će Parižanke koristiti za kreiranje modernog autfita. Nastavite da skrolujete ako želite da saznate kako će najmodernije dame kombinovati farmerke ovog proleća.
Kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća: Najmoderniji autfiti Sa prolećnom jaknom Kantri jakne brzo postaju ključna tema sezone, a Parižanke se sve više oslanjaju na njih jer se lako kombinuju. I prilično su svestrane, tako da se savršeno slaže sa bilo kojim krojem farmerki.
S plavom košuljom Crvena će i dalje biti glavna nijansa sezone, ali nijanse plave (uglavnom ledene i francuske plave nijanse) takođe će vladati ovim prolećem. Kombinacija plave košulje i plavih farmerki pun je pogodak ako želite da izgledate moderno kao Parižanke.
Sa džemperom na V izrez Za hladnije prolećne dane, džemper sa V izrezom najbolji je izbor u kombinaciji sa farmerkama. Ako bude baš hladno, možete obući blejzer ili jaknu preko.
Sa strukiranim blejzerom Jedna uniforma koju Parižanke ne prestaju da nose uključuje blejzer i farmerke. Da, oversize blejzeri su i dalje popularni, ali strukirani blejzeri deluju ženstvenije i vrlo su moderni.
S kožnom jaknom Lepota pouzdane kožne jakne je u tome što može da funkcioniše sa nizom odevnih predmeta, uključujući i farmerke. Za tili čas možete kreirati moderan autfit poput Parižanki.
Look Studio/shutterstock.com


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.