Kada vas izneveri inspiracija: 5 omiljenih frizura francuskih influenserki

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jan.2024, 00:30

Kada vas izneveri inspiracija: 5 omiljenih frizura francuskih influenserki

Moderne frizure francuskih influenserki prave se za nepun minut, a izgledaju elegantno i romantično. Evo najboljih
Ponekad je zaista teško objasniti šta je to u Francuskinjama što ih čini toliko privlačnim, ikoničnim. Slobodarstvo, elegancija, lenjost? Ili sve odjednom? U svakom slučaju – činjenica je: ono što Francuskinje postave kao zadatak – mi pratimo.
Kada je u pitanju kosa i frizure, već dve godine slepo sledimo trendove iz Pariza i Milana: bob, LOB, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mikrošiške, francuski bob, italijanski bob, razdeljak po sredini… Moderne frizure francuskih influenserki osvojile su svet! To nas ne čudi jer –  bilo da nose dugu kosu ili prekratki piksi, Francuskinje uvek prednjače kada su u pitanju šik, jednostavne frizure koje izgledaju kao da im uopšte nije trebalo vremena. U stvari, za stvaranje nekih od ovih frizura koje ćemo vam pokazati potrebno je samo 30 sekundi.
Moderne frizure francuskih influenserki: TOP 5! Neuredna punđa – Aria di Bari Neuredna punđa je hit frizura  poslednjih sezona, a favoritom je čine jednostavnost i lako uklapanje u svaki autfit. Ova frizura je ujedno odličan izbor ako idete na neku proslavu ili ste pozvani na venčanje – vrlo je romantična.
Punđa sa šnalom – Camille Charrière Moderne frizure francuskih influenserki nezamislive su bez jednostavnosti i ležernosti. Rak šnale su trend iz devedesetih koji se vratio punom snagom. On se savršeno uklapa u lazy girl etstetiku koja daje prednost jednostavnosti i udobnosti. Izaberite šnalu koja se samo nijansu ili dve razlikuje od vaše kose i spremne ste za svaki bad hair day.
Talasasti bob – Marta Cygan Oh, on izgleda tako razigrano, tako jednostavno i tako prirodno! Kao da je upravo ustala iz kreveta i da samo genetici može da zahvali na najneverovatnijoj kosi na svetu. Talasasti bob je zaista odlična, trendi frizura.
Niski rep – Anne-Laure Mais Još jedna frizura koja potpuno oslikava francuski šik! Tako je elegantna i čini se da u nju nije uloženo ni grama truda. Ako ostavite dva mini pramena sa strane, izgledaće još opuštenije.
Šiške i razdeljak u sredini – Leia Sfez Kada imate dugu kosu, a ne želite da budete zavisni od sredstava za stilizovanje i vremena za feniranje, onda je najlakše da napravite klasičnu francusku kombinaciju: razdeljak po sredini i šiške na čelu. Oni će uvek dati strukturu kosi i izgledati sofisticirano, a to je glavni trik kada su u pitanju moderne frizure francuskih influenserki.
Kristiy Sparow, Edward Barthelot, Pascal le Segretain/GettyImages
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.