KOLATERALNA ŠTETA: On odlazi ZBOG Mesija i Mbapea

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 19:36

KOLATERALNA ŠTETA: On odlazi ZBOG Mesija i Mbapea

Mora neko da bude kriv za sve.

Čelnici fudbalskog kluba Pari Sen Žermen planiraju da uruče otkaz sportskom direktoru Luisu Kamposu, prenosi Parizijen.

Kampos je prošle godine stigao u PSŽ, a glavni zadatak mu je bio da stabilizuje i unapredi igru kluba iz Pariza. Međutim, PSŽ je prošle sezone osvojio titulu u francuskom prvenstvu, ali je u osmini finala Lige šampiona klub iz Pariza eliminisan od Bajerna. 

PSŽ nije uspeo da produži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor sa Lionelom Mesijem, koji je otišao u Inter iz Majamija. Takođe, najbolji fudbaler "svetaca" Kilijan Mbape je odbio da produži saradnju sa PSŽ-om i mogao bi na kraju naredne sezone da ode iz Pariza bez obeštećenja. 

Francuski mediji navode da su čelnici PSŽ-a izgubili strpljenje sa Kamposom, koji bi mogao u narednih nekoliko nedelja da dobije otkaz, pošto je označen kao glavni krivac za neuspehe u prošloj sezoni i loše odrađen prelazni rok.

Kampos je bio skaut Reala, a onda je u Monaku obavljao funkciju sportskog i tehničkog direktora. Istu funkciju je obavljao i u Lilu, a radio je, između ostalih, i u Galatasaraju i Selti.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.