Joveljić predvodi Zvezdine klince u Parizu

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić predvodi Zvezdine klince u Parizu

Fudbaleri Crvene zvezde do 19 godina odigraće svoj meč drugog kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Fudbaleri do 19 godina ovih dveju ekipa odmeriće snage od 14 časova na "Georges Lefevre" stadionu, i to će biti uvertira za glavni događaj koji se odigrava par sati kasnije.

Seniori Zvezde i PSŽ-a na "Parku prinčeva" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 18.55 igraju svoj meč drugog kola LŠ.

U prvom kolu Zvezdini klinci su, kao i seniori, igrali u Beogradu protiv Napolija, a takođe su remizirali, samo 1:1. Tada je jedini strelac za crveno-bele bio perspektivni napadač i povremeni član prvog tima Dejan Joveljić, koji je odlično odreagovao posle dobrog ubacivanja Alekse Terzića.

Mlađa selekcija PSŽ-a takođe je ispratila svoju seniorsku i poražena je u Liverpulu, samo još ubedljivije – 5:2. Golove za Parižane tada su postigli Vilijams i Kalimuendo.

U UEFA Ligi šampiona za mlade sastaju se selekcije do 19 godina istih timova koji učestvuju u seniorskoj LŠ, a sistem je malo drugačiji. Prvoplasirani iz grupa idu direktno u osminu finala, dok drugoplasirani nastavljaju u šesnaestini. Ispadanja u Ligu evrope nema, jer ne postoji.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Omladinska uvertira u Parizu: Joveljić preuzima odgovornost

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Omladinska ekipa Crvene zvezde odigraće danas protiv vršnjaka iz Pariz Sen Žermena meč drugog kola grupne faze omladinske Lige šampiona (14.00). Omladinci crveno-belih, ostvarili su, poput seniora, istorijski uspeh osvajanjem boda na premijeri u grupnoj fazi Lige šampiona. Remi protiv Napolija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.