Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Okt.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenji „Dodir Pariza“ 14. i 15. oktobra

Dvodnevni Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ biće održan jubilarni 30. put u subotu i nedelju, 14. i 15. oktobra na Beogradskom sajmu. Stalni posetioci već znaju da manifestacija ima prolećno i jesenje izdanje, na kojima se predstavljaju proizvođači, predstavnici i distributeri najpoznatijih svetskih brendova, kozmetičkih i frizerskih kuća. … The post Jesenji „Dodir Pariza“ 14. i 15. oktobra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Fudbal: Super liga Srbije, 13. kolo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Okt.2017, 13:24

Posle uzbuđenja koje nam je priredila nacionalna selekcija, vikend vraća klupski fudbal na domaće terene – 13. kolo Super lige Srbije igra se u subotu i nedelju, 14. i 15. oktobra, sa subotnjim mečevima na četiri beogradska stadiona. Super liga Srbije ulazi u drugu trećinu takmičenja, pa se...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.