Jelisejska palata objavila slike Makrona i Vučića

Izvor: Večernje novosti, 16.Dec.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisejska palata objavila slike Makrona i Vučića

Jelisejska palata danas je objavila fotografije susreta francuskog predsednika Emanuela Makrona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem Jelisejska palata danas je objavila fotografije susreta francuskog predsednika Emanuela Makrona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.Vučić je boravio u Parizu u utorak, gde je učestvovao i na Samitu o klimatskim promenama.PROČITAJTE JOŠ: Vučić: Makron pre leta u SrbijiPredsednik Srbije sastao se tom prilikom sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Francuske, i sa njim razgovarao o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji dve zemlje. Na sastanku, održanom na brodu kojim su se visoke zvanice vozile iz Jelisejske palate ka ostrvu Segen, gde je samit organizovan, Makron je obavestio predsednika Vučića da će posetiti Srbiju pre leta 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Objavljene nikada do sada viđene fotografije Aleksandra Vučića iz Francuske! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2017

Jelisejska palata danas je objavila fotografije susreta francuskog predsednika Emanuela Makrona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem...Vučić je boravio u Parizu u utorak, gde je učestvovao i na Samitu o klimatskim promenama...Predsednik Srbije sastao se tom prilikom sa predsednikom Francuske,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.