JA SAM KRIV ZA GOCINU SMRT: Gastoz neutešan posle gubitka majke!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA SAM KRIV ZA GOCINU SMRT: Gastoz neutešan posle gubitka majke!

Nenad Marinković Gastoz danas stiže u Srbiju, kako bi sahranio svoju majku Gordanu, koja je prošle nedelje iznenada preminula u Parizu, gde je godinama živela i radila. 

Gastoz je trenutno u Parizu i, kako smo već pisali, obavio je svu potrebnu dokumentaciju za transport majčinog tela u Srbiju. Iako se oseća bolje, jednu stvar sebi ne može da oprosti.

Printskrin: Happy TV

- Ja sam kriv za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njenu smrt. Znao sam da nije trebalo da ide iz Beograda. Sada bi sve bilo drugačije. Da sam rekao rečenicu ili dve više, možda bih je ubedio da ostane ovde. Sada je kasno za sve. Moje majke više nema - rekao je Gastoz prijateljima.

Printskrin: Happy TV

Sahrana Gordane Marinković biće obavljena u četvrtak, 15. decembra u Svilajncu, a veliki broj rijaliti učesnika i Jutjub zvezda će doći da izjavi saučešće Gastozu i uteši svog prijatelja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gastoz neutešan: Ja sam kriv za maminu smrt

Izvor: Svet, 13.Dec.2016

Nenad Marinković Gastoz danas stiže u Srbiju, kako bi sahranio svoju majku Gordanu, koja je prošle nedelje iznenada preminula u Parizu, gde je godinama živela i radila.. Gastoz je obavio je svu potrebnu dokumentaciju za transport majčinog tela u Srbiju. Iako se oseća bolje, jednu stvar sebi ne...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.