Izvor: Beta, 13.Jul.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba sa Betinog foto konkursa u Parizu

BEOGRAD, 13. jula 2011. (Beta) - U Parizu će u sredu uveče biti otvorena izložba fotografija sa ovogodišnjeg konkursa agencije Beta za najbolju medijsku fotografiju u jugoistočnoj Evropi.

Izložba je postavljena u Kulturnom centru Srbije u Parizu, moći će da se pogleda do kraja avgusta, a u sredu u 19.30 otvoriće je direktor tog centra Vuk Veličković.

Postavku čine pobednički i drugi radovu koji su odabrani na ovogodišnjem, osmom konkursu za Betinu fotografiju godine i potom bili izloženi u beogradskoj galeriji "Nju moment".

Posetioci će tako moći da vide fotografiju "Athens 1" Luize Guliamaki, saradnice agencije Frans Pres iz Grčke, koja je osvojila prvu nagradu, fotografiju "Proboj" Janka Petkovića, saradnika Bete koja je osvojila drugu nagradu i fotografiju "Stop progonu hrvatskih branitelja" kojoj je pripala treća nagrada.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba figuracije u Univerzitetskoj biblioteci

Izvor: Blic, 13.Jul.2011

U Univerzitetskoj biblioteci Svetozar Marković večeras (20) biće otvorena izložba intrigantnog naziva "Autoskopija II". Izložba se može pogledati do 31. avgusta. Univerzitetska biblioteka „Svetozar Marković“ Bul. Kralja Aleksandra 71, Beograd otvaranje 13.07.2011. u 20 sati 13.07 – 31.08.2011...Autoskopija...

Nastavak na Blic...

Izložba fotografija Agencije Beta otvorena u Parizu

Izvor: Beta, 14.Jul.2011, 00:06

PARIZ, 13. jula 2011. (Beta) - Izložba fotografija sa ovogodišnjeg konkursa Novinske agencije Beta za najbolju medijsku fotografiju u Jugoistočnoj Evropi, otvorena je u sredu u Srpskom kulturnom centru (SKC) u Parizu...Umetnički direktor SKC Vuk Veličković je, otvarajući izložbu, pozdravio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.