Inter, Milan i Roma spremili ponude, on definitivno napušta PSŽ!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter, Milan i Roma spremili ponude, on definitivno napušta PSŽ!

Veliki broj zainteresovanih klubova, zna se da odlazi iz Pariza.

Hatem Ben Arfa napušta PSŽ, znalo se to i ranije, a sada je on to i potvrdio na Instagramu.

"Ovo je kraj moje avanture u PSŽ-u, ali i pored teških momenata, srećan sam što sam nosio ovaj dres, pamtiću prelepa sećanja sa svojim saigračima. Uvek ću voleti ovaj klub", napisao je on.

Inter i Milan su odavno već povezivani sa 31-godišnjim ofanzivnim vezistom koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobio pravu šansu u svom omiljenom klubu i pored fantastične sezone koju je odigrao u Nici, pre nego što je prešao u redove ekipe iz Pariza.

Roma je takođe zainteresovana za njega, ima čak i klubova iz Premijer lige prema nekim nagoveštajima.

Gde bi bilo najbolje za Ben Arfu?
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uzeo je 20 miliona €, sada je vreme za rastanak - Ben Arfa napušta Park Prinčeva

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2018, 11:52

Dvogodišnje bitisanje Hatema Ben Arfe u Pari Sen Žermenu je praktično gotovo. Nekada najveća nada Galskih petlova, momak koji sa loptom može da učini šta god mu je po volji, potvrdio je da se rastaje sa Svecima. "Uskoro je gotovo moja avantura u PSŽ-u. I uprkos brojnim teškim momentima presrećan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.