Indi i Šerif bili u braku?

Izvor: Dzungla.org, 17.Maj.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indi i Šerif bili u braku?

Pevačica Indira Aradinović Indi priznala da je bila udata za 29 godina starijeg kolegu, inače već oženjenog, Šerifa Konjevića. Naime, Indi je za magazin „Svet“ rekla da udala za pevača, ali i da se razvela nakon tri meseca.

- Moram da budem potpuno iskrena jer biste svakako kad-tad saznali istinu. Tačno je da smo se venčali, ali ono što ne znate jeste to da smo se posle tri meseca razveli. Energija, strast i ljubav koja se bukvalno na prvi pogled rodila između >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << nas bile su toliko jake da nisam ni sekund razmišljala kada me je zaprosio. To se dogodilo prilikom jednog našeg putovanja u Pariz. Proveli smo čarobnih 10 dana i tada sam mislila da je naša ljubav večna. Nažalost, ispostavilo se da nije tako. Nisam više mogla da podnesem pritisak i njegovu želju da dobijemo dete - rekla je mlada pevačica, ali tu nije priči kraj. Legenda narodne muzike Šerif Konjević demantovao je bilo kakvu vezu sa pevačicom.
- Užasno je šta dotična, kojoj ni ime ne želim da pomenem, pokušava. Dobar sam čovek i na molbu prijatelja iz Beograda sam hteo da joj pomognem u karijeri, a evo kako mi vraća, spletkama i lažima - rekao je Konjević, koji sa Arandinovićevom ima duet „Zaplakaće jutro“.
- Izlišno je da komentarišem moju suprugu Kanitu i naš fantastičan, skladan brak koji imamo. Ne znam šta je toj maloj cilj, ali ovo je veoma ružan postupak. Prekinuo sam svaku saradnju sa njom pa je ovo verovatno način da mi se osveti - šokirano je prokomentarisao pevač.
Aradinovićeva Sama sebe demantovala! Zanimljivo je da je Aradinovićeva početkom marta demantovala da je u vezi sa Konjevićem, kada se o tome šuškalo u estradnim krugovima.
- To je čista glupost! Nikada nisam bila sa toliko starijim muškarcem, a svoje kolege izuzetno poštujem. Svašta se pričalo o meni i dovodili su me u vezu sa raznoraznim muškarcima, tako da me ni ovaj trač uopšte nije uznemirio - rekla je tada pevačica.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.