Ikardi: Voleo bih da ostanem u Parizu

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi: Voleo bih da ostanem u Parizu

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi rekao je da bi bio srećan ako bi i naredne sezone nosio dres Pari Sen Žermena.

Ikardi je od početka sezone postigao 17 golova na 19 utakmica, uključujući i sinoćni het-trik protiv Sent Etjena u Kupu Francuske.

"Sjajan je period i za mene i za tim. Osećam se vrlo dobro u Parizu. Ostalo je pet meseci do kraja prvenstva. Kad se sve završi, možemo sesti za sto i razgovarati... Ako mogu da ostanem ovde, bio bih vrlo srećan", rekao je Ikardi.

Argentinac je prošlog leta došao u PSŽ na pozajmicu iz Intera, a francuski klub na kraju sezone ima mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oglasio se Ikardi, šta je njegova želja?

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2020

Letos je stigao u Pariz na pozajmicu, pa je još uvek neizvesno gde će igrati od naredne sezone...Argentinski fudbaler Mauro Ikardi rekao je danas da bi bio srećan ako bi i naredne sezone nosio dres Pari Sen Žermena..."Sjajan je period i za mene i za tim. Osećam se vrlo dobro u Parizu. Ostalo je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.