Igor i Seve: Ljubav u Parizu uz veridbu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor i Seve: Ljubav u Parizu uz veridbu

Par koji trenutno izaziva najveću pažnju javnosti, Igor Kojić i Severina Vučković, riješili su da zajedno posjete Pariz.

Ono što je mnogima privuklo pažnju, jeste video klip koji je Igor postavio na svom Instagramu.

Naime, na video snimku vidi se momenat kada je nepoznati dečko, ispred Ajfelovog tornja, zaprosio svoju djevojku, a mladi Kojić je u komentaru napisao "Ljubav u Parizu", pa su mnogi nagađali da i sin poznatog pjevača uskoro priprema slično iznenađenje za svoju izabranicu, piše Puls.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Severina i Igor pokazali kako izgleda veridba u Parizu! (VIDEO)

Izvor: Story, 13.Maj.2015

Video klip koji je Igor postavio na svom Instagramu mnogima je privukao pažnju..Severina i Igor, foto: Instagram..Par koji trenutno izaziva najveću pažnju javnosti, Igor Kojić i Severina Vučković, rešili su da zajedno posete Pariz...Ono što je mnogima privuklo pažnju, jeste video klip koji je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.