Ibrina statua umesto Ajfelovog tornja

Izvor: RTS, 10.Feb.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrina statua umesto Ajfelovog tornja

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović dobio je veliko priznanje pošto je u pariskom muzeju Greven postavljena njegova voštana figura. Zadovoljni Ibrahimović se i našalio na svoj račun izjavivši da je sledeći korak zamena Ajfelovog tornja njegovom statuom.
Švedski fudbaler postao je tek drugi strani igrač, posle legendarnog Brazilca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pelea, koji je dobio čast da njegova figura bude postavljena u francuskoj verziji londonskog Muzeja "Madam Tiso".

"Neverovatan je osećaj dobiti statuu u ovom muzeju. Izgleda veoma fokusirano, kao i ja na terenu. Fantastično su obavili posao. Veoma sam ponosan na ovu vrstu priznanja, posebno kao Šveđanin", rekao je Ibrahimović za Radio Monte Karlo.
Na pitanje novinara koji je njegov sledeći potez, Ibrahimović se našalio:
"Ne znam, možda da zamene Ajfelov toranj mojom statuom".
Švedski reprezentativac je u PSŽ došao 2012. godine iz Milana i za veoma kratko vreme postao ključni igrač u timu "svetaca". Ove sezone, odigrao je 23 utakmice i postigao 16 golova u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ibrahimović: Zlatan umesto Ajfela

Izvor: B92, 10.Feb.2015

Zlatan Ibrahimović dobio je voštanu statuu u pariskom muzeju Greven, gde se našalio da bi trebalo da s njegovom statuom zamene Ajfelov toranj...Šveđanin je tek drugi fudbaler posle legendarnog Pelea koji je postao besmrtan zahvaljujući tome što se našao u pomenutom muzeju..."Velika je čast dobiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.