Ibrakadabra sutra u Parizu

Izvor: RTS, 17.Jul.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrakadabra sutra u Parizu

Sve je, kako se čini, gotovo. Zlatan Ibrahimović će u sredu biti predstavljen navijačima Pari Sen Žermena, kao novo veliko pojačanje francuskog fudbalskog giganta u nastajanju.

Pari Sen Žermen će u sredu predstaviti dva velika pojačanja, Zlatana Ibrahimovića i Marka Veratija.

Tačno u 16 časova, Ibrahimović će po prvi put obući dres "svetaca", saopštio je PSŽ.

Pari Sen Žermen je u subotu već doveo jednog igrača Milana, brazilskog štopera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tijaga Silvu za 42 miliona evra. Silva je potpisao ugovor na pet godina vredan 37,5 miliona evra.

Prošlog leta PSŽ je iz Palerma doveo Havijera Pastorea za 42 miliona evra, a u ovom prelaznom roku angažovao je i Ezekila Lavecija iz Napolija za oko 30 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrin "sveti" dres već u prodaji

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2012

Pari Sen Žermen navodno već prodaje dres sa imenom Zlatana Ibrahimovića, iako Šveđanin još uvek nije potpisao za pariski klub.

Nastavak na Sportske.net...

Ibrahimović postao "svetac"

Izvor: B92, 17.Jul.2012

Sportski direktor PSŽ Leonardo potvrdio je da je pariski klub, konačno, postigao dogovor sa napadačem Milana Zlatanom Ibrahimović ..."Postigli smo dogovor, ugovor je zaključen. Zlatan Ibrahimović je sada naš igrač, i može da piše našu istoriju", rekao je Leonardo za italijanski "Gazeta delo...

Nastavak na B92...

Ibrahimović potpisao za PSŽ

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Jul.2012, 00:56

Sportski direktor PSŽ Leonardo potvrdio je da je pariski klub, konačno, postigao dogovor sa napadačem Milana Zlatanom Ibrahimović . "Postigli smo dogovor, ugovor je zaključen. Zlatan Ibrahimović je sada naš igrač, i može da piše našu istoriju", rekao je Leonardo za italijanski "Gazeta delo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Galijani: Ibrahimovića će zameniti "šampion"

Izvor: Blic, 18.Jul.2012

Direktor Milana Adrijano Galijani poručio je navijačima "rosonera" da ne brinu jer će pronaći adekvatne zamene za Tijaga Silvu i Zlatana Ibrahimovića koji su pojačali Pari Sen Žermen..."U napad Milana će stići pravi šampion, ima vremena do kraja prelaznog roka", tvrdi Galijani i poručuje da...

Nastavak na Blic...

Zlatan tri godine na "Parku prinčeva"

Izvor: Mondo, 18.Jul.2012

Zlatan Ibrahimović predstavljen kao novi igrač Pari Sen-Žermena. Njegov sedmi klub u karijeri. Potpisao ugovor na tri godine. Najskuplji igrač u istoriji fudbala!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.