Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović u vezi sa Silvijom van der Vart

PARIZ - Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović u vezi je sa holandskom tv zvezdom Silvijom van der Vart, koja se nedavno razvela od igrača Hamburgera Rafaela van der Varta.

Zlatan i Silvija su prošlog vikenda viđeni na romantičnoj večeri u jednom pariskom hotelu, a holandska lepotica je bodrila Ibrahimovića na meču sa Barselonom u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

Njih

dvoje su se navodno upoznali u gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ljubavi i mode u Parizu, a Silvija

je do ušiju zaljubljena u fudbalera PSŽ-a. Holandski mediji navode da

je Silvija brzo prebolela Rafaela i da je trenutno na "sedmom nebu",

pošto je konačno našla čoveka svog života.

Silvija i Rafael su se rastali početkom godine, a on je nedavno objavio da je u ljubavi sa Sabijom Bularuž. Silvija ima sina iz braka sa Rafaelom, dok Zlatan ima dva sina sa dugogodišnjom izabranicom Helenom Seged.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Ibra 'zlatanizovao' Silvi Van der Vart?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2013, 11:38

Napadač Pari Sen Žermena ima novu devojku, tvrde evropski mediji, i to ni manje ni više do bivšu ženu Rafaela Van Der Varta, prelepu Silvi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.