Ibrahimović: Nisam nostalgičan za Milanom

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Nisam nostalgičan za Milanom

Ibrahimović je nedavno otkrio da voli svoj bivši klub i da bi voleo da se jednog dana vrati na "San Siro"

PARIZ - Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je danas da ne žali što je preko leta napustio Milan i prešao u redove francuskog vicešampiona.

"Nisam nostalgičan za Milanom. PSŽ želi da osvoji sve moguće trofeje ove sezone i tek smo na polu puta", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je švedski reprezentativac.

Njegov menadžer Mino Riola potvrdio je da je Ibrahimović srećan u Parizu.

"Vratio mu se osmeh, koji mu je oduzeo Pep Gvardiola dok je bio u Barseloni. Ne znam da li je PSŽ njegov poslednji tim u karijeri. Klub ima veliki projekat, želeli su da ga dovedu i teško smo mogli da dobijemo bolju ponudu od ove", rekao je Riola.

Ibrahimović je u dosadašnjem delu sezone na osam utakmica postigao deset golova za PSŽ.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović: Nisam nostalgičan za Milanom

Izvor: Press, 18.Okt.2012

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimovic rekao je danas da ne žali što je preko leta napustio Milan i prešao u redove francuskog vicešampiona...Ibrahimović je nedavno otkrio da voli svoj bivši klub i da bi voleo da se jednog dana vrati na "San Siro"...- -Nisam nostalgičan za Milanom. PSŽ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.