IZLOŽBA “OBNOVITE ENERGIJE”

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZLOŽBA “OBNOVITE ENERGIJE”

Kao i svake godine povodom francusko-srpskog meseca nauke, Francuski institut u Srbiji, u saradnji sa svojim partnerima, organizuje u svojim prostorijama naučnu izložbu, projekcije, radionice. Ove godine tema su obnovljivi izvori energije. Niš će imati priliku da postavi ovu lepu izložbu tokom “Francuskih dana”.
Izložba na temu ekologije biće postavljena u periodu od 23. marta do 5. aprila u Regionalnom centru u Nišu (Pariske komune bb). Otvaranje izložbe će biti održano 23. marta u 13h.
Kako bi odgovorio na stalno povećanje potrebe za energijom, čovek je krenuo u pravu potragu za blagom. To se međutim ne dešava bez posledica: nejednakosti između naroda, sukobi, neizvesnosti klimatskih promena predstavljaju...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.