IZ PRVE RUKE: Ana prognozira pobednike Rolan Garosa! Simona Halep, Nole, Rafa ili možda ON? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 19:34

IZ PRVE RUKE: Ana prognozira pobednike Rolan Garosa! Simona Halep, Nole, Rafa ili možda ON? (VIDEO)

Prošlo je 12 godina od njenog trijumfa u Parizu.

Ana Ivanović, šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine, ove godine je u krugu onih koji će stručno komentarisati mečeva iz Pariza za Tenis Čenel.

Nekada prva igračica sveta, koja se povukla sa terena krajem 2016. godine, u svojoj prvoj analizi dešavanja u Parizu dala je prognozu ko su po njoj favoriti za pehar u Bulonjskoj šumi.

Pre svega, Ana se prisetila nezaboravnih trenutaka kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigla do svoje jedine grend slem titule.

 -Ne mogu da verujem da je prošlo 12 godina otkako sam podigla pehar Rolan Garosa. Vreme tako brzo leti. Sećam se meča polufinala i finala, mnogo emocija je bilo, sećam se tog penjanja na stepenice na tribinama, išla sam da podelim radost sa porodicom. Bio je to poseban trenutak za mene. Od tada, Pariz ima posebno mesto u mom srcu. Zato ću ove godine biti deo tima analitičara za Tenis Čenel - poručila je Ivanovićeva u prvom obraćanju.

12 years since she was crowned champion, @AnaIvanovic returns to share her insights on this year's @rolandgarros draw.

Do you agree with her picks?#TCAthleteAnalyst | #RolandGarros pic.twitter.com/zTidiFNIdc

— Tennis Channel (@TennisChannel) October 1, 2020

Ana je potom prešla na prognoze ko su favoriti.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

- U muškom singlu, Nadal i Đoković su uvek favoriti, ali imam osećaj da bi i Dominik Tim mogao da dogura daleko jer ima mnogo samopouzdanja po osvajanju titule na US Openu i prvog grend slema - dodala je Ana.

Kada je reč o teniserkama, tipuje na šampionku Vimbldona, Simonu Halep.

- Kod teniserki, rekla bih da će do titule verovatno doći Simona Halep. Takođe je u dobroj formi. Još neko na akog treba obratiti pažnju je Jelina Svitolina, jer ona voli da igra na šljaci - zaključila je Ivanovićeva.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.