I posle pet godina braka zaljubljeni kao prvog dana

Izvor: B92, 29.Sep.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I posle pet godina braka zaljubljeni kao prvog dana

Holivudska glumica Salma Hajek i njen suprug Fransoa-Henri Pino bili su gosti na reviji Stele Mekartni na Nedelji mode u Parizu.

Francuski milijarder i četrdesetosmogodišnja glumica sedeli su u prvom redu na predstavljanju nove kolekcije Stele Mekartni za proleće/leto 2015. Iako je par u braku više godina oni u gradu ljubavi nisu izostavili razmenjivanje nežnosti.

Inače, Fransoa poseduje kompaniju Kerring >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja u svom vlasništvu ima lanac luksuznih modnih brendova među kojima su upravo Stela Mekartni, Aleksander Mekvin, Sen Loren i Guči.

I pored toga što je udata za jednog od najbogatijih ljudi u Francuskoj Selma i dalje glumi, pa će se tako uskoro naći u akcionom filmu "Everly“.

Par ima sedmogodišnju ćerku Valentinu.

foto: Beta/AP

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.