I TERMINATOR UDARIO NA TRAMPA: Samo ja mogu da putujem kroz vreme (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TERMINATOR UDARIO NA TRAMPA: Samo ja mogu da putujem kroz vreme (VIDEO)

Bivši guverner Kalifornije i holivudska zvezda Arnold Švarceneger žestoko je osudio odluku američkog predsednika Donalda Trampa da SAD povuče iz Pariskog sporazuma za borbu protiv globalnog zagrevanja.

Švarceneger se tom prilikom našalio rekavši da je on "jedini čovek koji može da putuje kroz vreme i zaustavi našu revoluciju u čistoj energiji", aludirajući na Terminatorovu sposobnost putovanja kroz vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

- Jedan čovek ne sme uništiti naš napredak. Jedan čovek ne može zaustaviti našu revoluciju u čistoj energiji. Jedan čovek ne može se vraćati kroz vreme - samo ja to mogu. Moja poruka vama, predsedniče, je da kao osoba u službi vlasti, naročito u ulozi predsednika, imate odgovornost da štitite ljude. Zapamtili smo Velike vođe, vođe koji se ne vraćaju u prošlost, nego vode društvo napred, u budućnost - rekao je Švarceneger.

Pored njega, protiv Trampove odluke su se pobunile i brojne druge poznate ličnosti među kojima su Leonardo Dikaprio, Majkl Mur, Keti Peri, Ilon Mask, Vivijen Vestvud i drugi.

Pogledajte Švarcenegerovu poruku Trampu:

BREAKING: Arnold Schwarzenegger has a blunt message for Donald Trump. #ParisAgreement pic.twitter.com/YI8fcxEeox

— ATTN: (@attn) June 2, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.