I DALJE NA LEDU: Mbape još bez dozvole da trenira sa prvim timom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 13:40

I DALJE ''NA LEDU'': Mbape još bez dozvole da trenira sa prvim timom

Francuz ne želi da ostane u Pari Sen Žermen.

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape i dalje nema dozvolu rukovodstva kluba da trenira sa prvim tim "svetaca", prenose francuski mediji. Mbape je odstranjen iz prvog tima šampiona Francuske, pošto je odbio da produži ugovor sa klubom iz Pariza. On ima ugovor sa PSŽ-om do juna naredne godine, a Mbape je odbio da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiju.

Francuski mediji ističu da čelnici Pari Sen Žermen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne planiraju da dozvole najboljem fudbaleru svog tima da radi šta želi. Mbape nije bio sa ekipom na turneji po Aziji, a on trenutno trenira sa igračima na koje stručni štab PSŽ-a ne računa u narednoj sezoni i od kojih se očekuje da napuste klub iz Pariza do kraja prelaznog roka.

Francuski mediji navode da klub na ovaj način pokušava da natera Mbapea da pristane na transfer po uslovima kluba. On želi da nastavi karijeru u Realu, ali madridski klub trenutno nije spreman da plati obeštećenje koje traži PSŽ. Nova sezona u francuskom prvenstvu počinje za pet dana, a PSŽ će u prvom kolu dočekati Lorijen.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mbape i dalje van tima

Izvor: B92, 06.Avg.2023

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape i dalje nema dozvolu rukovodstva kluba da trenira sa prvim tim "svetaca", prenose francuski mediji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.