Izvor: B92, 23.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Beograd na Monopol tabli

Beograd -- Na novoj tabli svetskog izdanja Monopola, pod nazivom "Ovde i sada", pored mnogih svetskih metropola naći će se i Beograd.

U ovoj popularnoj društvenoj igri, u kojoj se ukupno nalaze 22 grada, Beograd je smešten u prestižnoj zelenoj zoni, čak pre Pariza. Novo izdanje monopola biće premijerno predstavljeno u svetu 26. avgusta, a u Nišu, Beogradu, i Novom Sadu 27. avgusta tim povodom biće organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << masovna partija monopola.

Jedna od najpopularnijih društvenih igara doživela je i neke izmene.

"Pravila igre su u principu ista, s tim što postoje neke male izmene. Postojaće sada varijanta i elektronskog plaćanja, znači preko kartice će se plaćati, neće biti samo papirni novac i postoji vremensko ograničenje tako da će monopol postati malo aktivniji, malo brži", kaže Snežana Radulović, marketing menadžerka kompanije "Kozmolino".

Ona objašnjava da postoji mali taster u novom izdanju i ograničeno vreme za svakog igrača.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.