Hrvatskoj tri boda u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2022, 23:32

Hrvatskoj tri boda u Parizu

Reprezentacija Hrvatske pobedila je večeras kao gost Francusku u susretu 4. kola grupe 1 Lige nacija sa 1:0, a pogodak je postigao Luka Modrić iz penala u 5. minutu.

Utakmica je odigrana pred 77.000 gledalaca na terenu Stade de Franceu u Parizu, a Hrvati su zabeležili prvu pobedu protiv "trikolora" u dosadašnjih 10 međusobnih susreta.

U prethodnih devet mečeva Francuska slavila šest puta, a tri utakmice završile su nerešenim rezultatom.

U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << susretu grupe 1 Danska je u Kopenhagenu pobedila Austriju sa 2:0 i nalazi se na prvom mestu sa devet bodova, Hrvatska je druga sa sedam, Austrija ima četiri, a Francuska je poslednja sa dva boda.

Hrvatska će 22. septembra biti domaćin Dancima, a u poslednjem kolu 25. septembra gostuje u Beču protiv Austrije.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.