Hese ne trenira, razlog je transfer

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hese ne trenira, razlog je transfer

Hese Rodrigez nije trenirao prethodna dva dana u PSŽ-u.

PSŽ ne računa na Hesea ni ove sezone, nakon što je prethodni period proveo na pozajmici u Las Palmasu.

Fudbaler koji je za 25 miliona evra prešao u Pariz iz Real Madrida, i ove sezone skoro sigurno napušta redove PSŽ-a koji želi da ga proda kako bi skupio novac za velike transfere koji se očekuju, pre svih Mbapea iz Monaka.

Fiorentina je potvrdila interesovanje prethodne nedelje, veruje se da će do transfera i doći, u pitanju su samo detalji.

Prethodna dva dana Hese nije trenirao sa ekipom i veruje se da je upravo njegov transfer u Firencu razlog.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pregovori Valensije i Intera, razlog je štoper

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017

U toku su pregovori Valensije i Intera, klub iz Španije želi da kupuje u Italiji...Fudbaler Intera Džejson Muriljo mogao bi da postane novi fudbaler Valensije...Pregovori su u toku između Intera i Valensije, traju već nekoliko dana i prema informacijama iz Italije, na pragu su dogovora oko ovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.