Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2023, 16:01

Hedlajneri Exita, sastav Epica, isprašili na turneji sa Metallicom!

Epica, hedlajneri ovogodišnjeg EXIT festivala i jedan od vodećih svetskih simfo-metal bendova iz Holandije, dva vikenda unazad delili su binu sa kultnim heavy metal sastavom Metallica, u okviru njihove svetske turneje #M72! „Tako završava Epicatallica!" – opis je samo jedne u nizu oduševljenih objava kojima su ispratili dva zajednička koncerta, u Parizu i u Hamburgu, a epska simfo-metal senzacija za samo nešto više od mesec dana, 7. jula, sleteće na Gorki List Glavnu binu EXIT Univerzuma!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hedlajneri Exita, sastav Epica, isprašili na turneji sa Metallicom

Izvor: B92, 01.Jun.2023

Epica, hedlajneri ovogodišnjeg EXIT festivala i jedan od vodećih svetskih simfo-metal bendova iz Holandije, dva vikenda unazad delili su binu sa kultnim heavy metal sastavom Metallica, u okviru njihove svetske turneje #M72! „Tako završava Epicatallica!“ – opis je samo jedne u nizu oduševljenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.