Haos u Parizu, igrači traže smenu na klupi?!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parizu, igrači traže smenu na klupi?!

Nakon poraza u Kupu Francuske novi problemi za Pari Sen Žermen.

Ispadanje u Ligi šampiona nije lako palo Parižanima, pobeđeni su od Mančester junajteda koji nije ni ove sezone na visokom nivou.

Da stvar bude još gora, usledila je serija veoma loših poraza u ligi kada je prvenstvo već bilo osvojeno, bilo je poraza koji su bili i teški, a kada je Ren slavio u finalu Kupa Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako je gubio sa 2:0, došlo je do kulminacije u Parizu.

Na udaru - trener. Ipak, ne od strane uprave koja ima poverenja u njega, već od strane igrača koji nisu zadovoljni njegovim odnosom.

Počelo je kada je ostavio Mbapea na hlađenje, a dobro je poznato da mladi Francuz uživa popularnost i među fudbalerima Pari Sen Žermena i da mu nije bilo teško da ih okrene protiv njega.

L'Ekip prenosi da bi moglo da dođe do odlaska Tuhela ukoliko se strasti ne smire do kraja ove sezone...
Pogledaj vesti o: Pariz,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.