HOROR! Tela majke i četvoro dece pronađena u stanu, otac u bekstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 08:48

HOROR! Tela majke i četvoro dece pronađena u stanu, otac u bekstvu

Tela su pronađena u stanu.

Francusko tužilaštvo pokrenulo je istragu o višestrukom ubistvu nakon što je pronađeno pet tela u gradu Meo, severoistočno od Pariza u ponedeljak uveče.

Lokalni mediji javljaju da su žrtve višestrukog ubistva žena i njeno četvoro dece, prenosi Figaro.

Sajt Actu17, koji je prvi javio o ovom slučaju, navodi da policija traži 33-godišnjeg oca, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je "u bekstvu". Medij piše da je otac odranije poznat policiji i da je glavni osumnjičeni u ovom slučaju.

Tela su pronađena u stanu u gradu Meo, koji je 41 kilometar udaljen od Pariza. U toku je istraga, a više informacija biće poznato kasnije.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u Francuskoj: Pronađena tijela žene i četvoro djece

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2023

Francusko tužilaštvo pokrenulo je istragu o višestrukom ubistvu nakon što je pronađeno pet tijela u gradu Meo, sjeveroistočno od Pariza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Francuska: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo svoje supruge i četvoro dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2023

Francuska policija uhapsila je jutros 33-godišnjeg muškarca osumnjičenog za ubistvo svoje supruge i četvoro dece u porodičnom domu u mestu Mo u departmanu Sen e Marn, severoistočno od Pariza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIO SUPRUGU I ČETVORO DECE: Usmrtio i bebu, a na telima žene i ćerki veliki broj uboda nožem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023

U različitim sobama u stanu pronađene su "lokve krvi"...Noa B. uhapšen je zbog brutalnog ubistva supruge i četvoro dece u gradu Mou u Francuskoj...Majka i njeno četvoro dece, od devet meseci do 10 godina, pronađeni su mrtvi u svom stanu u francuskom gradu...Otac Noa B. (33), za kojim je trajala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.