HALAND ZAMENA MBAPEU U PARIZU: Leonardo dovodi još dvojicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 12:01

HALAND ZAMENA MBAPEU U PARIZU: Leonardo dovodi još dvojicu

Pari Sen Žermen će na leot biti vrlo aktivan.

Pokušavao je Pari Sen Žermen na se naine da zarži Kilijana Mbapea, ali Real Madrdi je ipak veći i Francuz će postati Los Blankos. Sveci su odlučili da zamenu za Mbapea bude Erling Haland iz Borusije Dortmund, novac nije problem za klub iz Pariza jer bi Haland koštao 75 miliona evra uz dodatnih 15 provizije za menadžere, ali konkurencija u vidu drugih klubova jeste. A među drugim klubovima je i Real koji je već na primeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mbapea pokazao Svecima ko je ko u ervopskom fudbalu

Osim Halanda, sportski direktor Pari Sen Žermena Lenardo planira da dovede Lukasa Paketu i Pola Pogbu. Olmpik iz Marsej navodno ne želi da pusti Paketu, ali bi ih ponuda od 50 miliona evra verovatno odobrovoljila.

Pol Pogba je odavno na listi želja Svetaca, na leto mu ističe ugovor sa Mančester Junajtedom i napustiće Old Traford bez obzira što bi Crveni đavoli voleli da ga zadrže, ali Francuz nema nameru da ostje duže od onoga što je predviđeno ugovorom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.