Gvinet Paltrou pijana slavila rođendan

Izvor: Blic, 30.Sep.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou pijana slavila rođendan

Glumica Gvinet Platrou koja je poznata po tome što "vodi zdrav život", objavila je post na svom Tviter nalogu o mamurluku koji je imala nakon rođendanskog slavlja.

"Lečim se se od strašnog mamurluka na JFK aerodromu. Ništa gore od leta avionom kad dehidriraš. Klin se klinom izbija, gde je sad to piće", napisala je glumica koja je proslavila svoj 39. rođendan.

Njen post nije prošao nezapaženo, pa je komičarka Aleksandra Venfort.

"Srećan mamurluk. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čula sam da je bilo ludo! Sledeći put u Pariz", napisala je Aleksandra, našta je Gvinet odgovorila: "Bila sam previše služena. Nije moja krivica. Ili jeste", našalila se dobitnica Oskara.

Povezane vesti: Gvinet Paltrou na "Tviteru"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gvinet Paltrou: Lečim se od strašnog mamurluka!

Izvor: S media, 30.Sep.2011

Iako je glumica Gvinet Paltrou poznata po tome da vodi zdrav život, napila se za svoj rođendan!..Glumica Gvinet Paltrou je na svom Tviter nalogu objavila kako ima užasan mamurluk i da je to zbog rođendanskog slavlja...Ovo su najuvredljivije izjave Gvinet Paltrou..Gvinet ispalila Bijonse!..Gvinet...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.