Gvardiola ustalasao duhove na Old Trafordu: Šta se to desilo na sastanku u pariskom hotelu Bristol?

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola ustalasao duhove na Old Trafordu: Šta se to desilo na sastanku u pariskom hotelu Bristol?

Vest jeste demantovana, ali novinar Frans Fudbala koji je objavio senzacionalnu priču odavno je poznat kao čovek sa dobrim izvorima na Nou Kampu. Među prvima je, sa najviše detalja, pustio i vest o dolaslu Luisa Suareza

Demanti je stigao ekspresno. I sa Old Traforda i od zastupnika Đozepa Gvardiole.

"Zvaničnici Mančester junajteda nisu imali sastanak sa trenerom Bajerna", kategorički >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tvrde neimenovani zvaničnici.

Uvek je tako. Ali nije uvek tačno, a bolji poznavaoci francuske medijske scene kažu da postoje solidne šanse da L’Ekip du Soar, TV program uglednog francuskog sportskog dnevnika L’Ekip nije tek tako lupio glupost. Naprotiv. L’Ekip se u stvari samo pozvao na informaciju novinara uglednog Frans Fudbala Tijerija Maršana, a on nije tikva bez korena. Posebno kad je Barselona u pitanju, a vesti o Gvardioli obično se prvo pojave u katalonskim medijima.

Maršan je bio prilično precizan - sastanak se održao u hotelu Bristol u ulici Fobur Sent Onor. Ništa nije dogovoreno, Junajted se navodno samo raspitivao o mogućnosti za uspostavljanje saradnje na kraju sezone. Malo detalja, pa se sve svodi na to verujete li ili ne novinaru koji je plasirao informaciju. A Maršan ne važi za transfer stručnjaka koja sipa eksluzive kada krene prelazni rok.

Ali ne važi ni za novinara koji greši. Naprotiv. Kada Maršan nešto objavi dobre su šanse da ste za to čuli. Tako je bilo i kada je  intervjuisao Lionela Mesija, pa predsednika Barselone Đozepa Mariju Bartomeua ili kada je među prvima, a sa više detalja no što ste mogli da pročitate i u Španiji i u Engleskoj, lansirao bombu o dolasku Luisa Suareza na Nou Kampu.

Koga će Gvardiola na kraju odabrati teško je reći. Ali informaciju o sastanku ne bi trebalo unapred otpisati. Junajtedov i demanti Gvardiolinih zastupnika prosto spadaju u kategoriju očekivanih poteza. Iz očiglednih razloga. Sigurno je samo da Pep ide u Premijer ligu. Junajted, Čelsi ili Mančester Siti?

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.