Gradska čistoća spremno dočekala sneg

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gradska čistoća" spremno dočekala sneg

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" saopšteno je da su ekipe tog preduzeća od ranih jutarnjih sati raščišćavale beogradske trgove i ulice od snežnih nanosa.

Sneg se prvenstveno uklanjao sa prioritetnih lokacija, na potezu od Knez Mihailove do Pariske ulice i od Kolarčeve do ugla Ulice kralja Milana i Ulice kneza Miloša, a potom i iz ulica u ostalim delovima grada.

Osim čišćenja snežnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nanosa uz pomoć mehanizacije, angažovani su i radnici, koji čiste sneg sa pešačkih prelaza, javnih stepeništa, podzemnih prolaza, pešačkih pasarela, a biće očišćeno i više od 1.000 stajališta Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Iz "Gradske čistoće" apeluju na građane da svoja vozila ne parkiraju nepropisno, kako ne bi ometali njihov rad i podsećaju da je obaveza svakog sugrađanina da očisti sneg ispred svojih kuća, zgrada i firmi.

Građani se mogu obratiti i dežurnom dispečeru "Gradske čistoće", na broj telefona 011/2767-189 tokom 24 sata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.