Gotovo je: Mbape postao svetac za velike pare, PSŽ se ruga UEFA

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je: Mbape postao "svetac" za velike pare, PSŽ se ruga UEFA

Poslednjeg dana prelaznog roka konačno je završena saga oko prelaska Kilijana Mbapea iz Monaka u Pari Sen Žermen pošto je klub iz Pariza objavio da je 18-godišnji napadač postao njihov novi član.

Bilo je dosta spekulacija oko toga da li će PSŽ več ovog leta otkupiti Mbapea od "kneževa", ali na kraju je pobedila opcija pozajmice s tim da će za godinu dana "sveci" uplatiti na račun velikog rivala 180 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << evra (145 fiksno + 35 za bonuse).

Paris Saint-Germain are thrilled to announce the signing of Kylian Mbappé! #BienvenueKylian pic.twitter.com/dOLX2YpP7x— PSG English (@PSG_English) August 31, 2017

Podsećamo da je PSŽ ovog leta već potrošio 222 miliona evra za kupovinu Nejmara, a kako bi izigrao fer-plej UEFA odlučeno je da sa Monakom bude sklopljen ovakav sporazum.

Zanimljivo je da postoji opcija prema kojoj Pari Sen žermen neće biti obavezan da otkupi Mbapea, a to je samo u slučaju da ove sezone ispadne iz prve lige Francuske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.