Gotovo! Vanda odlučila u Ikardijevo ime!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 11:59

Gotovo! Vanda odlučila u Ikardijevo ime!

Supruga Argentinca koja je i menadžer sjajnog napadača saopštila odluku.

PSŽ je imao nameru da otkupi Maurita Ikardija za 70 miliona evra, da mu ponudi veći ugovor i da on bude zamena za Kavanija, ali od toga nema ništa.

Argentinac je igrao sjajno, kasnije pao u formi, počele su da se provlače priče o sukobu sa Nejmarom, a u svojim izjavama Ikardi je ostajao neodređen, kao i Vanda.

Današnja "Gazeta delo Sport" piše da je Vanda Ikardi juče saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Leonardu, direktoru Parižana da njen suprug ne želi da ostane u Parizu, ne pristaje na otkup ugovora i da će se vratiti u Inter.

To je šok za Italijane, jer oni su otpisali Ikardija, ima još dve godine ugovora i jedino gde želi da ode je Juventus. Ali, Juve neće platiti ni 70, a kamoli 85 miliona, niti menjati Dibalu za Ikardija.

Postojala je mogućnost da PSŽ otkupi Maurita, pa ga menja za Pjanića, ali Inter ima klauzulu po kojoj Juve mora da im plati još 15 miliona ako nekadašnji kapiten obuče dres nekog drugog kluba.

Situacija je sledeća, Ikardi neće ni u Napulj, njegova želja je Italija, ali u Interu, čak i da prodaju Lautara Martineza ne žele da bude deo tima, ili bolje rečeno svlačionice.

Da li će on prihvatiti da dve godine sedi na tribinama?

Sigurno da ima svoju računicu, Inter ne može da dozvoli da tako skup igrač bude van tima, treba im novac, možda probaju opet da ga pozajme, pominjan je Real, ali čini se da je to malo verovatno.

Italijani spekulišu da Ikardi ima obećanje Paratićija i Nedveda da će završiti u Juventusu, ali Juve mora da se oslobodi Iguaina, a bliži crno-beloj "devetki" je Gabrijel Žesus koga Sari želi i za koga bi Gvardioli poslao Daglasa Koštu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frka u Parizu: Vanda rekla Leonardu da se Ikardiju ne ostaje, PSŽ odmah raskida ugovor?!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2020

Nema mira u Parizu, čak i kada lopta miruje! A, kako bi i mogla kada je u centru pažnje Mauro Ikardi, odnosno njegova supruga i agent - Vanda Nara.  Žena koja je Argentincu pretvorila karijeru u pakao zbog koketiranja sa Juventusom i Napolijem, pa i otvorenim pregovorima sa Pari Sen Žermenom prošle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.