Glumica doživela septički šok na putovanju pa jedva preživela: Sada ispričala sve detalje

Izvor: B92, 22.Jan.2024, 09:14

Glumica doživela septički šok na putovanju pa jedva preživela: Sada ispričala sve detalje

Zvezda serije "Emili u Parizu", glumica Ešli Park, završila je u bolnici nakon što je doživela septički šok dok je bila na odmoru na Maldivima.

"Dok sam u decembru bila na godišnjem odmoru, ono što je počelo kao upala krajnika preraslo je u kritični septički šok, koji je zahvatio i nekoliko organa. Zahvalna sam što mi se zdravlje popravilo uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onome što su nam isprva rekli", rekla je glumica.

Takođe je dodala:

"Najviše sam zahvalna Polu koji je kroz sve ovo bio bespogovorno uz mene. Umirio si moje strahove i držao me dok sam prolazila kroz urgentne ambulante, tri inostrana bolnička odeljenja, nedelju dana na intenzivnoj nezi, zastrašujući hitni prijem, brojni testovi, testovi i injekcije, neopisivi bol i toliku konfuziju, sve dok nismo ostali sami na drugoj strani sveta, daleko od svih onih koje poznajemo", napisala je emotivna glumica.

Inače, Ešli Park je u tinejdžerskim godinama pobedila leukemiju. "Kada je rak fizički napustio moje telo, moja misija je bila da ne dozvolim da utiče na moj život. Nisam želela da me to definiše. Ljudi su bili jako zabrinuti za mene, a ja sam postala osoba kojoj je u glavi samo misao: "Dobro sam. Ne brini za mene. Radiću šta hoću, rekla je svojevremeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.