Gastoz neutešan: Ja sam kriv za maminu smrt

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz neutešan: Ja sam kriv za maminu smrt

Nenad Marinković Gastoz danas stiže u Srbiju, kako bi sahranio svoju majku Gordanu, koja je prošle nedelje iznenada preminula u Parizu, gde je godinama živela i radila.

Gastoz je obavio je svu potrebnu dokumentaciju za transport majčinog tela u Srbiju. Iako se oseća bolje, jednu stvar sebi ne može da oprosti.

“Ja sam kriv za njenu smrt. Znao sam da nije trebalo da ide iz Beograda. Sada bi sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bilo drugačije. Da sam rekao rečenicu ili dve više, možda bih je ubedio da ostane ovde. Sada je kasno za sve. Moje majke više nema”, rekao je Gastoz prijateljima, prenosi telegraf.rs.

Sahrana Gordane Marinković biće obavljena u četvrtak, 15. decembra u Svilajncu, a veliki broj rijaliti učesnika i Jutjub zvezda će doći da izjavi saučešće Gastozu i uteši svog prijatelja.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.