Gašić uputio telegram saučešća ministru odbrane Francuske

Izvor: Blic, 14.Nov.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić uputio telegram saučešća ministru odbrane Francuske

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić uputio je telegram saučešća ministru odbrane Francuske Žan-Ivu Le Drijanu, povodom terorističkih napada u Parizu.

"S velikom tugom primio sam vest o terorističkim napadima koji su se dogodili u Vašoj zemlji, u kojima je život izgubio veliki broj nedužnih građana. Molim Vas da moje izraze duboke tuge i iskrenog saučešća, kao i svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije, prenesete Vašim građanima", navodi se u telegramu saučešća ministra Gašića.

On je naveo da su ovakvi događaji dokaz da sistemi odbrane treba čvršće da sarađuju, kako bi bar umanjili efekte terorizma.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.