Izvor: RTS, 19.Sep.2022, 15:05

Galtije: Nejmar je veliki zabavljač

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije priznao je da je jedan od najboljih igrača pariskog kluba Nejmar bio ljut zbog izmene u 86. minutu meča osmog kola francuskog šampionata protiv Liona.
PSŽ je pobedio 1:0, ali je pažnju javnosti izazvao Nejmar, koji je ljutito reagovao zbog izmene u 86. minutu, pošto je ustupio mesto Karlosu Soleru.

"Na ovakvim utakmicama moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se istaknu veliki igrači kao Nejmar i Mesi, koji su sada bili veoma dobri. Nejmar je mnogo radio za ekipu. Izašao je ljut, ali to je normalno. Njegovo ponašanje je besprekorno", rekao je Galtije.
Brazilski fudbaler je u 11 mečeva u svim takmičenjima ove sezone postigao 11 golova.
"Nejmar nam daje najbolju ravnotežu. Ima intenzitet i velikodušan je prema timu, ima tehnički kvalitet. On je veliki zabavljač", dodao je trener francuskog šampiona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Nejmar je veliki zabavljač"

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2022

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije priznao je da je jedan od najboljih igrača pariskog kluba Nejmar bio ljut zbog izmjene u 86. minutu meča osmog kola francuskog šampionata protiv Liona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.