GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 20.Feb.2012, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GBP/USD

Premijer Velike Britanije David Cameron prihvatio je zahteve opozicije za smanjenje trgovinskog poreza i napustio plan o obnovi zdravstvene usluge zbog smanjenja troškova kako bi se smanjio deficit pred budžet sledećeg meseca. Privremeno smanjenje od 20 pc poreza na dodatnu vrednost je najbrži način povećanja potražnje. Uprkos tenzijama u evro zoni Velika Britanija i Francuska su dogovorile nuklearni dogovor. David Cameron putuje u Pariz na razgovor sa Nicolas Sarkozy –em kako bi dogovor bio potpisan. Premije Velike Britanije veruje da će dogovor doneti 60 milijardi funti Velikoj Britaniji i 30 000 novih radnih mesta.
Tokom azijskog trgovanja na forex tržištu GBP/USD je bio u porastu. Cena je nakon testiranja 50.0 % Fibonacci nivoa počela da raste i probila i 61.8 % nivo. Na jednočasovnom grafikonu MACD je i dalje u fazi prekomerne kupovine dok RSI ima silazni trend. Cena se približila srednjoj Bolindžer traki tako da je moguć nastavak pada cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
SHORT
1.58628
1.58628
1.58385

Nastavak na FXLider.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.